MaLiNi

For mig er det helt sikkert fordi jeg kan skabe noget som ingen andre har også er kvaliteten bare meget bedre.

Du har garanteret prøvet at købe tøj, som enten har løse tråde eller sømmen går op efter kort tids brug. Det er en af ulemperne ved masseproduceret tøj, tingene skal gå stærkt og det er sjældent at der er kvalitetstjek af de enkelte dele.

Når jeg syr og bruger de rigtige teknikker, er tøjet tilpasset din krop, og ikke et standard mål. De teknikker jeg bruger gør at tøjet holder længere tid, og du kan få lige det snit som du gerne vil have.

For mig giver det enorm glæde at skabe fx en kjole helt fra bunden med det stof og overskæringer, som jeg har tænkt jeg gerne vil have - og at det så passer og får rosende ord med på vejen - ja så kan man kun blive glad i låget


Kender du det? Dit hoved er fyldt med ideer til hvordan din næste kjole skal se ud, du har nemlig lyst til noget helt specielt som ingen andre har, men hvordan får du det gjort til virkelighed?

Jeg har taget rigtig mange billeder med mobilen med de kjoler jeg gerne ville lave. Det ender så som regel med at være uoverskueligt, og hvad så hvis jeg skifter telefon.....


Min maskinpark
01.11.2019

For at jeg overhovedet kan drive min virksomhed og min passion, er det nødvendigt med godt udstyr.

Da jeg, for herrens mange år siden, skulle købe min første maskine, valgte jeg en maskine, som kunne det hele. Den havde tonsvis af forskellige sømme, og kunne lave knaphuller nemt. Jeg tror jeg gav ca 1500 kr for min Eva maskine i OBS - ja , det hed butikken faktisk, før den blev til Kvickly.

1500 kr var rigtig mange penge for en ung kvinde på SU - heldigvis havde jeg en skøn kæreste, som hjalp mig med købet - ja jeg valgte sgi at gifte mig med ham senere, og vi er stadig gift (29 år). Jeg syede alt mit tøj på denne lille, men fantastiske maskine. Men med så meget andet måtte den skiftes ud, da der kom børn til og de gerne ville have noget særligt. Jeg kan ikke huske hvorfor det lige blev denne vej jeg gik, men jeg endte med at stå i en lille lokale Husqvarna butik, som havde den maskine jeg ikke kunne undvære. Jeg synes at jeg gjorde et kup, for jeg fik mig en broderi symaskine (Husqvarna Rose), som kunne endnu mere end den jeg købte i OBS. Prisen for herligheden var 1200 kr incl broderiprogram - men den var også brugt.

Da jeg så begyndte at sy joggintøj til ungerne prøvede jeg en overlocker (pfaff 4762) - fantastisk ny veden, og vupti, så havde jeg sørme også købt en selv.

2 maskiner og min lykke var gjort, jeg syede og syede. Konfirmationskjole til datteren - hun ville gerne have noget de andre ikke havde. Habit jakke og bukser til sønnen - med paspolerede lommer...... men så kom dagen hvor de ikke synes at mors hjemmesyede tøj var sagen, og mine makiner samlede støv. Hele mit stoflager blev bortskaffet, havde stor set mistet lysten til at sy, men ........


MaLiNi v/ Mie L Nielsen, Holmsgårdsvej 2 B, 8960 Randers SØ, Tlf 7177 1063 , CVR nr 36279710
Webshop fra e-hjemmeside.dk