Broderi på dåbskjole

Har du en dåbskjole, som er brugt i flere generationer, eller ønsker du blot et minde til dit barn, så få broderet navn og dato på dåbskjolen.

Alternativt kan du også få broderet navn og dato på bånd - jeg har naturlig vis også båndet i forskellige farver og bredder.

Pris er pr navn og dato 225 kr + porto (forsikret forsendelse).

Prisen inkluderer 1 fornavn á max 9 bogstaver og dato (dd-mm-åååå), derud over er prisen 4,50 kr pr bogstav/tal.

 

Bestilling

Ved bestilling skal du opgive tråd farve, skrifttype og selvfølgelig navn og dato.

Jeg har tråd i rigtig mange farver, så der er mere eller mindre frit valg. Har du et specifik ønske om en farve, så vedlæg noget med farven fx et stump af båndet til kjolen.

Når du sender/afleverer kjolen, skal du vedlægge en beskrivelse af placering samt computerskrevet seddel med navn og dato i den skrifttype som ønskes. Har jeg ikke den ønskede skrifttype, vil du blive kontaktet.

Kjolen sendes retur som forsikret pakkeforsendelse.

Skal der broderes flere navne på samme kjole, skal der oprettes en bestilling for hvert navn. Udfyld formularen herunder.

Hvis kjolen er meget gammel kan stoffet være skrøbeligt, så forbeholder jeg mig ret til at afvise ordren.

 

Pris eksempel:

Du kommer med 1 kjole hvor der skal 2 navne og 2 datoer på.

Jesper Jensen 28-11-2016 - pris 225 kr (fornavn og dato) + 6x4,50 kr (Jensen) = 252 kr

Ida Margrethe Jensen 5-4-2014 - pris 225 kr (fornavn (Magrethe) og dato) + 9x4,50 kr (Ida og Jensen) = 265,50 kr. Ialt i dette eksempel for 1 kjole med 2 navne er 517,50 kr

 

Leveringstid:

Da jeg gerne vil gøre arbejdet godt, er min normale arbejdstid 1-2 måneder alt efter ferie, weekender og andre opgaver. Hvis du ikke kan vente 1-2 måneder, så har du mulighed for at lave en haste bestilling (1-4 uger fra jeg modtager kjolen). Her vil der være et haste tillæg på 50%.


Jeg oplever at nogle gange havner mine svar mails I spamfilteret. Så hvis du undrer dig over at du ikke hører noget, så tjek om mailen skulle være havnet i spam.

Jeg forsøger altid at svare indenfor 1 døgn.

Broderi dåbskjole

MaLiNi v/ Mie L Nielsen, Holmsgårdsvej 2 B, 8960 Randers SØ, Tlf 7177 1063 , CVR nr 36279710
Webshop fra e-hjemmeside.dk