MaLiNi - kreativ syværksted
og syundervisning

  

Syhold hver 2. uge i Randers - TILMELD DIG HER

Vi syr ialt 8 gange med max 6 på holdet. Vi mødes hver anden onsdag i lige uger i Randers SØ i et lokale, som er med god plads. Der er høje justerbare borde til alle, så der er plads til at tegne og klippe.

Prisen er 1800 kr.

Forudsætning
Er du allerede lidt i gang med at sy, enten til dig selv, mand eller barn, men mangler inspiration eller sparring – så er dette nye syhold for dig.

Du skal kunne sy inden du starter på dette hold – det er ikke et begynder hold, men du kender din egen symaskine og vil gerne guides og hjælpes til mere.

  • Har du mod på et grundmønster efter dine mål?
  • Du har allerede et mønster som du er glad for, men gerne vil forandre
  • Har svært ved at knække koden til lynlås
  • Du har mere i ”kasseret” bunken, end du har i ”yes” bunken
  • Hvordan flyttes et indsnit?
  • Du mangler et kærligt skub til at komme videre

Underviseren
Mie har undervist voksne de sidste 13 år, har syet til sig selv og børn i mindst 30 år og har i 2½ år modtaget undervisning i syning/design/teknikker af Signe Eriksen/Skaberlyst. Mie kan slet ikke lade være med at udbrede alt det hun har lært de sidste mange år.

Anbefaling fra Skaberlyst:
"Mie har gået på et af mine faste syhold i Århus de sidse 2 1/2 år (start foråret 2018). Hun er super dygtig og har en rigtig god sans for både design, pasform og valg af stof og teknikker og alt det der, man har brug for hjælp til, når man syr på egen hånd, hun fuld af smil, latter og godt humør (og god humor) ude i virkeligheden. Så hvis man tuller rundt i nærheden af Randers og godt kunne tænke sig at blive holdt lidt i hånden og have nogen at sparre med ifht syningen, så kan jeg varmt anbefale Mie".

Hvad arbejder vi med?
På syholdet arbejder du med det som du har lyst til. Det kan være både mønsterudvikling, tilretning og syning.

Undervisningen tager udgangspunkt i deltagerne. På syholdet arbejder du med dine egne projekter, og får hjælp på det niveau, du er på. I løbet af kurset bliver du blidt og sikkert puffet ud i nye projekter og teknikker, der løfter dit niveau endnu mere. På den måde bliver du løbende bedre til at arbejde med symønstre, vælge det rigtige stof og de rigtige syteknikker til dine projekter.

Hvad skal du have med?
I lokalet er der høje borde, som kan indstilles individuelt. Der er et langt fast bord i normal højde samt taburetter. Der er strygebræt og strygejern.

Du skal selv tage din egen symaskine, tråd, stof mm med. Underviser har lidt tilbehør med, og sortimentet udvides efter behov.

MaLiNi v/ Mie L Nielsen, Holmsgårdsvej 2 B, 8960 Randers SØ, Tlf 7177 1063 , CVR nr 36279710
Webshop fra e-hjemmeside.dk